Pàgines

dimarts, 27 de novembre del 2012

EL RÀVAN


La semana passada la Maria Angeles ens va portar des de València un ràvan molt gran. Ens va tallar un tros per cada un del Montgròs i Puig Bernat. Ho vam embolicar amb un tros de paper per portarlo a casa.I si no ens agradava li donariem als nostres pares i avis. I després ens va fer una foto amb el ràvan.


Samira i Cristina

EL RAVE GAGANT

El rave era gegant ,però el van tallar en trossos per cadascú i vam agafar un tros un nen i nena del Puig Bernat i el Montgros. Estava boníssim!!

dimarts, 13 de novembre del 2012

L' Olivera.DIA 7 DE NOVEMBRE 2012 El dimecres pasat vam anar a l'olivera de casa del Damià. Per dibuixar en el quadern de camp una olivera.Vam sortir de l'escola i vam anar pel poble per arrivar a casa del del nostre company Damià. Vam anar en companyia dels nostres companys de cicle mitjà i les nostres tutores Mªangeles i Carmen que les estimem molt. ESCRIT PER NORA I ARNAU.

DIA 7 DE NOVEMBRE 2012


El dimecres pasat vam anar a l'olivera de casa del Damià. Per dibuixar en el quadern de camp una olivera.Vam sortir de l'escola i vam anar pel poble per arrivar a casa del del nostre company Damià.

Vam anar en companyia dels nostres companys de cicle mitjà i les nostres tutores Mªangeles i Carmen que les estimem molt.



ESCRIT PER NORA I ARNAU.