Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013



 enterrament de la sardina

El dimecres de cendre dia 13 de febrer del 2013, vem anar a enterrar la senyora sardina.
Tots anavem plorant i plorant, portavem olleres i mocadors,també venian p.3 p.4 p.5 , 1r ,2n  ,5e ,6e,anavem 3r i 4t que som nosaltres.Vam enterrar las sardines en un descampat una mica mes avall del cementiri.I despres vem esmorzar on vem enterrar las sardines.
 





EL ENTERRAMENT DE LA SARDINA

Dimecres 13 de febrer  vam anar a enterrar la sardina com tots els anys en aquestes dates.Va ser molt divertit!Com  tots els anys els de sise van enterrar a la sardina.Ens vam artar de plorar, i la Clara la directora va dir ¨Del mar has vingut i a la terra tornaras que descansis en pau".Després els de cicle mitjà vam  repartir uns dibuixos  de sardines fetes per nosaltres i els vam repartir  a tots els nens de l'escola i uns altres portaven creus fetes per el cicle mitjà.

dimarts, 5 de febrer del 2013

                                         

                                                            

                       sortida de  "quadern de camp"


Fa una setmana vam anar a la muntaya a buscar una planta que es diu bruc d' hivern.Vam buscar-la i la vam trobar al bosc proper a la deouradora. Li vam fer fotos.I no ens va donar temps de dibuixar la planta.Per saber si era la planta teniem fotos que ens van donar les professores. Era una planta amb fulles petites i en forma d'agulla  i amb unes flors petites  de color rosa que formaven un gotim.

                                                                                            Mar  i Pau

BUSQUEM EL BRUC D'HIVERN

L'altre dia els companys i companyes del cicle mitjà vam anar a buscar el bruc d'hivern, un arbust que la flor és com una campaneta rosa,i dins té com uns palets flexibles i dalt tenen com una rodoneta minúscula. Dos nens van caure a un bassal, i ens ho vam passar genial!A més a més vam arribar una mica tard però va valdre la pena vam aprendre moltes coses sobre l'arbust.


Carla i Arnau