Pàgines

dimarts, 31 de gener del 2017

dissabte, 14 de gener del 2017

Aportar comentaris al blog

Bon dia,

per poder aportar comentaris al blog, heu d'anar a l'entrada que voleu fer el comentari. A sota de l'entrada fixeu-vos que posa "Cap comentari". Cliqueu allà i veureu la pantalla així:



Un cop veieu aquesta pantalla així, poseu el vostre comentari i el vostre nom i abans de clicar a "Publica", és molt important que on posa: "Comenta com a", poseu "anònims". Un cop fet això ara ja podeu clicar "Publica".

Tot seguit, veureu un missatge que posa "Demostra que no ets un robot". Cliqueu allà i després al botó de "Publica". Felicitats el vostre missatge ja està a enviat i només faltarà que el revisem.



I el nou projecte és...

Al llarg d'aquesta setmana, hem triat quin serà el nou projecte per aquest trimestre. Després d'unes votacions molt ajustades, vàrem decidir que volíem saber més sobre "La tecnologia". Durant la propera setmana, acabarem de veure què és el que més ens interessa.




dimecres, 11 de gener del 2017

Kahoot

Hola,

aquests dies hem estat fent un joc per aprendre les taules de multiplicar. Si voleu jugar al joc no us ho posaré tan fàcil.... Abans haureu de seguir aquestes instruccions. Llegeix-les atentament, i no et saltis cap pas!!

Instruccions per poder jugar a la partida de Kahoot.

1- Heu de connectar-vos al següent enllaç (clicant a sobre d'aquest us redigiran a aquesta pàgina):

https://play.kahoot.it/#/k/9d843edf-d14d-414d-9b8c-c3cf31475559

2- Un cop esteu a dins, us donaran el GAME PIN, és a dir, el número per poder fer la partida. Aquesta foto és un exemple de com ho veureu a la vostra pantalla.




3- Sense tancar aquesta finestra on teniu el número PIN, obriu una altra pestanya al costat i aneu al següent enllaç:


 La pantalla que heu de veure és així:






Ara, poseu el PIN que us sortia en l'altra finestra  i cliqueu Enter. Tot seguit, us demanarà el vostre nom. El poseu i clicqueu altre cop Enter. Ara ja esteu dins de la partida. 

Per poder jugar, ara heu de tornar a la finestra on teníeu el codi PIN i clicar START. La pregunta us sortirà en aquesta finestra, però la resposta l'haureu de donar en la segona finestra que hem obert.

Si teniu dos aparells, un mòbil i una tablet i/o ordinador, sempre és millor perquè no hem d'estar canviant de finestra.

Molta sort!!




Reptes de la setmana

Al llarg de la setmana, alguns dels nostres companys tenien algun dubte en mates i català. Espero que vosaltres, després d'haver-ho pensat i investigat, els pogueu ajudar amb les vostres respostes.

1- Sabríeu dir-nos quants zeros té 1 bilió? I un trilió?

2- Sabríeu dir-nos quina és la síl.laba tònica de la paraula "ANTIGUITAT"?


Esperem les vostres respostes!!!